Författardrömmar

Jag har en stor dröm i mitt liv och det är att få ge ut en bok. Eller helst flera böcker förstås, men minst en i alla fall. Jag har alltid tyckt om att läsa och jag har också alltid tyckt om att skriva. Det brukar höra ihop. När jag gick i skolan älskade jag att skriva uppsatser och jag fick också bra betyg och till och med ett litet stipendium eller vad det kallades. Jag fick lite pengar helt enkelt för att jag hade skrivit de bästa uppsatserna i klassen. Jag skrev också på fritiden, små noveller och annat, och när jag blev äldre försökte jag mig på att skriva längre böcker.

Att skriva en lång uppsats är inga problem, för så lång är den ju ändå inte även om den är lång. Att skriva en bok däremot, det är något helt annat. I mitt bokskrivande har jag alltid brottats med att jag inte får till längden. Jag kan ha en story, men den har inte tillräckligt många bottnar. Det blir liksom för platt när det beskrivs i en för kort text. Ett annat problem jag har är att jag ofta påbörjar böcker som jag sedan inte kommer vidare på. Ibland kan jag få en bra idé till en början, men då fattas storyn istället.

Jag har skrivit några böcker som jag har skickat ut till förlag, men jag har inte fått några napp. Det är tråkigt, men det är bara att fortsätta kämpa. Antingen genom att skriva fler böcker eller genom att fortsätta att arbeta på de man redan har. En vacker dag hoppas jag att jag når dit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *