Om bloggen

En bok är som en hel värld som ryms mellan två pärmar. För mig är böcker rikedom – man kan läsa hur mycket som helst och ändå finns det alltid plats för fler historier inom oss. Världarna som vi har besökt blir som sandkorn på en strand, och vi kan ta fram varje korn och besöka platserna på nytt. För de finns inom oss. Mitt namn är Nick, och jag kan inte leva utan böcker. Den här bloggen är min kärleksförklaring till dem.

Jag är en riktig bokslukare och har varit det sedan jag lärde mig att läsa. Jag skulle nog kunna gå så långt som att säga att jag är lite besatt av böcker. Ni blir förmodligen inte förvånade när jag säger att jag även jobbar med böcker. Jag är nämligen bibliotekarie, och det jobbet stormtrivs jag med. I den här bloggen skriver jag om böcker som jag har läst, och det blir både nya och gamla sådana. Jag skriver också om min dröm att bli författare och mina egna bokprojekt. Det blir också en del vardag, både om jobbet på biblioteket och om sådant som inte alls har med jobbet att göra. För trots att böcker är en stor del av mitt liv så ägnar jag förstås min tid åt annat också.

Jag bor i en bostadsrätt tillsammans med min flickvän Sara och våra två katter Leopold och Columbus. Jag och Sara tycker om att vara ute och röra på oss, ta långa promenader, springa, åka skidor och vara i naturen. Vi är båda två intresserade av inredning och vi har en ganska speciell stil som är en blandning av olika stilar. Man skulle kunna beskriva det som lite retro, lite engelsk herrgård och en liten touch av modernt här och där. Mycket böcker har vi förstås, och jag har en läsfåtölj som är min absoluta favoritmöbel.

Det blir som sagt lite blandat här i bloggen, men mest handlar det om böcker!
 

———————————————————–

 
 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande