Sänglektyr

En säng är någonting mer än att bara sova i. Det är någonting som alla bokälskare är högst medvetna om. Hur många gånger har det inte hänt att man legat eller suttit där i sängen med näsan över en bok som är så spännande eller intressant att man bara måste läsa några sidor till? Och några till… och sedan ytterligare några. Och så somnar man! I mitt tycke så ska en bra säng vara en sådan som det är bekvämt att kunna läsa i. Speciellt då på vintern, när det är mörkt ute och det känns helt rätt att tillbringa halva söndagen (eller mer!) i sängen, men även nu under våren och sommaren så händer det definitivt att jag blir kvar någon extra timme eller så i sängen och läser lite.

Det hänger på gaveln

För att en säng ska vara helt bekväm att läsa i krävs inte bara en skön madrass och mjuka kuddar. Det krävs också en bra sänggavel som man kan luta sig mot när man sitter eller halvligger i sängen. Visst går det att stapla kuddar mot väggen, men det är inte riktigt bra. Dels så är det inte helt bekvämt, men än värre: kuddarna kan också fläcka av sig på tapeten. Det vet jag av egen erfarenhet, och vill helst undvika det. Lösningen på problemet är dock ganska så enkel: det är bara att köpa en ny, bra och bekväm sänggavel.
Sänggaveln superior.
Jag började leta runt lite och till slut så hittade jag Trademax, som säljer allehanda slags möbler på nätet, och tydligen också har en del varuhus ute i verkligheten också. Där hittade jag en stor mängd snygga sänggavlar. Det var bara att välja och vraka helt enkelt. Här kan ni se lite närmare vad de har att erbjuda. Vi valde sänggaveln Superior lyx, bred nog för vår säng och dessutom försedd med två stycken kuddar för att göra den så bekväm som möjligt. Frakt och leverans skedde utan problem och japp, den är verkligen riktigt bra. Det har aldrig tidigare varit lika skönt att hålla sig kvar i sängen för att läsa lite extra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *